• Lennik - Diaforce - gevelbekleding Barnwood

Houten gevelbekleding zie je steeds meer in het straatbeeld. Hout zorgt dan ook steeds voor een stijlvolle look. Hout past zowel bij moderne als klassieke nieuwbouwwoningen, maar kan ook toegepast worden tijdens de renovatie. Houten gevelbekleding is modern en toch warm.
Wil je je buitenmuren isoleren en afwerken? Dan is hout de perfecte oplossing.

JV Creations is een specialist in houten gevels. De opties bij ons zijn dan ook enorm uitgebreid: we werken met allerlei houtsoorten, breedtes en diktes, horizontale of verticale belijning, met open of gesloten bekledingen. Wij werken voornamelijk met tropisch hardhout voor je gevel, maar uiteraard is een gevelbekleding in thermowood ook een goed idee. Alles kan. Wij zijn flexibel en denken graag met je mee, zodat jij geniet van een prachtige houten gevel.

Ben jij overtuigd van de voordelen van houten gevelbekleding? Wij komen graag bij je langs zodat je alle stalen kan ontdekken. Zo maak je zeker de juiste keuze. Keuzestress? Geen zorgen. Wij denken graag met je mee in functie van je woning, zodat je steeds van een optimaal resultaat geniet.